$2,000 FREE on your first deposit*Please note: this bonus offer is for members of the VIP player's club only and it's free to joinJust a click to Join!
Exclusive VIPSpecial offer

🎰 『シュガー・ラッシュ:オンライン』が、しんどくて泣けるほど突き刺さる理由(1/5) - ディズニー特集 -ウレぴあ総研

Useful 大人のためのオンライントリビアゲーム speaking, recommend you
 • 97% payout rates and higher
 • 100% safe and secure
 • Licensed and certified online casino
 • Exclusive member's-only bonus
 • Players welcome!

大人のためのオンライントリビアゲーム

Sign-up for real money play!Open Account and Start Playing for Real

Free play here on endless game variations of the Wheel of Fortune slots

 • Spectacular wheel of wealthSpectacular wheel of wealth
 • Wheel of Fortune HollywoodWheel of Fortune Hollywood
 • Wheel Of Fortune Triple Extreme SpinWheel Of Fortune Triple Extreme Spin
 • Fortune CookieFortune Cookie
 • Wheel of CashWheel of Cash
 • Wheel of WealthWheel of Wealth

Play slots for real money

 1. Make depositDeposit money using any of your preferred deposit methods.
 2. Start playingClaim your free deposit bonus cash and start winning today!
 3. Open accountComplete easy registration at a secure online casino website.
Register with the Casino

VIP Players Club

Join the VIP club to access members-only benefits.Join the club to receive:
 • Slot tournaments
 • Monthly drawings
 • Loyalty rewards
 • Exclusive bonuses
 • Unlimited free play
Join the Club!

Leo&Ella トラベルカードゲーム 子供と大人用 – 教育用トリビアベースのカードゲーム スキャベンジャー、トリビア、数学の質問 – 対象年齢6歳以上 B07KLHN8HPcef. Click to Play!

タカラ みかげ調プラ池L360R+トリビアRセット【 同梱 個人宅 送料3240円 沖縄離島は. オンラインゲームの通貨、アカウント売買の総合RMTサイトです。.. 制とレベル制が両立されているため、スキルとステータスの割り振りもお好みで変更可能です。... 可能 CASIO EDIFICE カシオ エディフィス 腕時計 ランキング おすすめ かっこいい 大人. Click to Play!

日本銀行と、その他の銀行、信用金庫、信用組合など、すべての民間の金融機関をオンラインで結んで、実際のお金を. そのため、支店のないネット銀行も、他行へ振り込んだり、他行からお金を受け取ったりするためには、支店名と支店コード. Click to Play!

racing pro nascar stopwatch trivia game amp; moreレーシングストップウォッチ. ウォッチトリビアゲームracing pro nascar stopwatch trivia オンライン game amp;. や様々な物質が血液を介して損傷部に運ばれるため、通常以上に血のめぐりがよくなります。.. かっこいい 紳士 秋服 秋物 秋 冬服 冬物 冬 大人 彼氏 プレゼント] , 厚みが選べる. Click to Play!


ワールドカップのトリビア | Trace [トレース]


2019年2月 スマホゲームアプリ レビュー一覧. ※当月のレビューは 電ファミニコゲー. ハイセンスな純和風のグラフィックが目をひくボードゲーム。将棋のようなゲームだがコマは. ファンタジーライフ オンライン. '19/2/7 生産系アクションRPG.
公式サイト。等身大の可愛らしいキャラクターで、魚釣りや星釣り等のカジュアルゲームを通じプレイヤー同士コミュニケーションを行う無料3Dオンラインゲーム。簡単な操作で誰でも気軽に楽しめます!
子供の簡単なぞなぞ・大人の超難問なぞなぞ・動物なぞなぞ・いじわるなぞなぞ・ひっかけクイズ・マッチ棒クイズ、他、. とにかく【なぞなぞ】を楽しみたいという人のための、ジャンル別なぞなぞコーナー!. ボク」「わたし」が誰か(何か)をあてるなぞなぞゲーム。


絶対誰かに教えたくなる! ポケモンの雑学


ゲーム依存~男性はなぜゲームにはまりやすい?~ | 街コン レポート 大人のためのオンライントリビアゲーム


台帳管理方式からオンライン発券方式に転換されたのだ。 それまで、指定席に関しては、列車を担当する管理センターに台帳を置いていた。乗客が座席指定券を買うために、駅や旅行会社の窓口で申し込むと、窓口の係員は台帳を持つ管理.
面白い問題・クイズ. 更新日: 2018年4月2日. 算数・数学トリビア2. ゲーマーには数学や物理が好きな人が多いように思います。 僕も数学は大好きです。 そこで、今回は以前書いた数学トリビア1の続編を書いていこうと思います。 ゲームの休憩時間にどうぞ。
エルヴィストリビアゲーム【海外直送】 - The Elvis Trivia Game.. 仮装、パーティー、宴会、舞台、演劇、ハロウィン、大きいサイズ) 女性 大人用 仮装コスチューム.. ビッグデータ処理のためクラウド・コンピューティングを取り入れ、アプリケーションの一括処理、.読書や本の選び方など本に関する豆知識 - ブックオフオンラインコラム


大人のためのオンライントリビアゲーム
シュガー・ラッシュの待望の続編「シュガー・ラッシュ・オンライン」。インターネットの世界を舞台にラルフとヴァネロペが冒険を繰り広げる本作にはたくさんの隠れキャラクターやトリビアが存在する。そこでその全てを一挙公開する。
実際は、故障したシュガー・ラッシュのハンドルを探すためにラルフとヴァネロペがインターネットの世界に足を踏み入れるというストーリー. シュガー・ラッシュ:オンライン」には、ゲームキャラだけでなくディズニーキャラクターも多数登場します。

大人のためのオンライントリビアゲーム There is a wealth of information that can be found here but if you still have any questions, please.
Orientation We provide orientation programs to help students become a part of the campus community.
Financial Aid Financial Aid is available for all students enrolled in classes.
Academics Our goal is to ensure that every faculty member is has the tools available to them to help their student succeed.
Click here for and log into your personalized Polytechnic account.
Aplikimet: Do të zhvillohen pranë sekretarive mësimore të njësive kryesore, deri në datën 11.
Dokumentacioni për aplikim: a diplomë, ose fotokopje të saj të njësuar me origjinalin, të ciklit të parë të studimeve të përfunduar në Republikën e Shqipërisë.
Kandidatët që kanë përfunduar shkollën e mesme përpara hyrjes në fuqi të vendimit nr.
Dokumentacion shtesë vetëm për shtetasit e huaj: a Dëshmi e njohjes së gjuhës shqipe, fituar në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë të Universitetit të Tiranës për rastet kur regjistrohet në një program studimi që zhvillohet 大人のためのオンライントリビアゲーム gjuhën shqipesi dhe të gjuhëve të tjera të njohura nga kandidati.
Shtetasit e huaj që kanë kombësi shqiptare dhe kanë njohuri shumë タイタンズスロットゲームの隠し場所 mira të gjuhës shqipe mund të sjellin çdo dokument nga vendi i origjinës që provon njohjen e gjuhës shqipe.
Shtetasit e huaj që aplikojnë në bazë të marrëveshjeve dypalëshe përjashtohen nga tarifat e shkollimit, në përputhje me marrëveshjet përkatëse; b Curriculum Vitae; c deklaratën sipas shtojcës nr.
Shpallja e fituesve: Brenda datës 22.
Kam përfunduar studimet Master Shkencor në Menaxhim Marketing 2010-2012 dhe Bachelor në Menaxhim Turizëm 2007-2010.
Aktualisht mbaj postin e Nën-sekretares për çështjet e Medias dhe Shoqërisë Civile në Partinë Socialiste të Shqipërisë.
Në jetë kam dy pasione të mëdha: Politikën please click for source Turizmin.
UAMD-ja ishte read article zgjedhje e menduar mirë sepse më ofronte mundësinë të studioja turizëm, një fushë për të cilën në Shqipëri flitej shumë, por dihej dhe studiohej pak.
Patën kaluar vetëm disa muaj nga përfundimi i studimeve Bachelor kur fillova punën e parë dhe më tej gjithçka ka qënë një përpjekje e vazhdueshme për të sfiduar veten dhe për të arritur çdo objektiv që vendosja.
Fakulteti 大人のためのオンライントリビアゲーム ofronte mundësinë e aktivizimit dhe përfshirjes në konferenca shkencore studentore, në projekte kombëtare dhe ndërkombëtare, në shkolla dimërore, etj.
Vlen të përmendet Konferenca e I Shkencore Studentore, SIFE UAMD 1, Winter School, etj.
Përkushtimi individual nga njëra anë është po aq i rëndësishëm sa edhe puna në grup sepse mëson të punosh në ekip, qoftë në universitet, në një kompani, etj.
Të gjitha këto të formësojnë gradualisht dhe të japin përvoja që të vlejnë edhe jashtë mureve të universitetit.
E konsideroj të çmuar punën e lektorëve, të cilët me entuziazmin e tyre dinë të motivojnë dhe të mbështesin çdo ditë studentët e tyre në rrugën e bukur dhe të vështirë të studimeve universitare, një rrugëtim i mbushur me sakrifica e përpjekje të vazhdueshme.
Ata që janë aktualisht studentë të UAMD-së duhet ta konsiderojnë veten me fat sepse një diplomë nga ky universitet është tashmë sukses!
Me fat duhet ta konsiderojnë veten edhe ata që ende nuk read more kanë bërë zgjedhjen e Universitetit ende.
Në këtë intervistë dekania e Fakultetit të Edukimit, Prof.
Griselda Abazaj tregon se interes të veçantë maturantët kanë shfaqur për programet e Fakultetit të Edukimit.
Fakulteti ka një personel akademik me kohë të plotë prej 84 pedagogësh, të cilët gëzojnë tituj e grada shkencore si dhe kanë kualifikime në nivel kombëtar e ndërkombëtar sipas fushave të tyre të studimit.
Megjithatë, vlera kryesore e pjesëtarëve të stafit akademik është lidhja dhe ndërveprimi i frytshëm që ata kanë vendosur me studentët, të cilat kanë qenë dhe janë fokusi i veprimtarisë së Fakultetit.
Lidhur me strukturën e Fakultetit, ai përbëhet nga gjashtë njësi bazë: Departamenti i Pedagogjisë, Departamenti i Gjuhëve të Huaja, Departamenti i Sociologjisë, Departamenti i Gjuhës Shqipe, Departamenti i Letërsisë, Departamenti i Psikologjisë dhe Qendra për Edukim në Vazhdim.
Programet e studimit që ofrohen në ciklin e parë janë: Mësuesi për arsim fillor, Mësuesi për Arsim parashkollor, Gjuhë angleze, Gjuhë gjermane dhe angleze, Psikologji, Filozofi-Sociologji, Gjuhë-Letërsi-Anglisht.
Ndërkohë, në ciklin e dytë të studimeve ofrohen këto programe studimi: Mësues për arsim fillor, Didaktikë, Mësues për gjuhën shqipe dhe letërsi, Mësues i gjuhës angleze, Psikologji shkollore dhe zhvillimore, Shërbime sociale dhe komunitare, Mësues i shkencave sociale, Edukim në vazhdim, Menaxhim dhe supervizim i institucioneve arsimore, Mësues për arsimin e mesëm të ulët në gjuhë shqipe dhe Letërsi-Gjuhë angleze.
Ka patur aplikime në Fakultetin e Edukimit në Durrës për vitin e ri akademik 2019-2020?
Fakulteti ynë ka patur kërkesa të larta për vitin akademik që po afron.
Shifrat na tregojnë për interesin e kandidatëve për programet e studimit të Fakultetit të Edukimit dhe njëkohësisht për larminë e këtyre programeve sipas fushave përkatëse të studimit.
Cilat janë disa prej programeve më të parapëlqyera nga maturantët këtë vit?
Megjithatë, duhet theksuar fakti se jemi vetëm në raundin e https://top-free-jackpot-money.site/1/334.html të regjistrimeve dhe kandidatët kanë ende mundësinë të zgjedhin të regjistrohen në programet e studimit të Fakultetit të Edukimit, të cilët i pajisin studentët me aftësitë e nevojshme për të qenë të suksesshëm në tregun e punës.
Institucioni ynë lëshon diploma të plota, në gjuhën shqipe dhe angleze dhe vlerësimi bëhet sipas sistemit ECTS dhe atij amerikan.
Kjo ju mundëson studentëve tanë lexueshmëri dhe njohje të diplomës në vende të ndryshme të botës, si për studime dhe kualifikime të mëtejshme, edhe për punësim.
Ne jemi të lumtur që herë pas here na kontaktojnë studentët tanë që tani punojnë arsimtarë në gjithë Shqipërinë, Kosovë, por edhe kur dëgjojmë arritjet e studentëve që vijojnë studimet pas universitare jashtë vendit.
Edhe pak javë na ndajnë nga nisja e vitit të ri akademik.
Shumë të rinj mund të jenë ende në dilemë për programin e studimit që duan të ndjekin.
Çfarë alternative ofron Fakulteti i Edukimit?
Fakulteti i Edukimit pasqyron arritjet cilësore të vetë Universitetit, veçanërisht në vitet e fundit.
Fakulteti është angazhuar në projekte ndërkombëtare dhe studentët tanë mund 大人のためのオンライントリビアゲーム përfitojnë nga përvoja e pedagovëve të huaj që vijnë e japin mësim tek ne.
Padyshim një pikë e fortë e fakultetit tonë është infrastruktura.
Ne zhvillojmë leksione në një kampus universitar që nuk e ka asnjë universitet në Shqipëri.
Siç e kam theksuar edhe më lart, kemi një staf akademik me grada shkenore, të shkolluar në perëndim.
Këta të fundit janë angazhuar seriozisht që të click at this page edhe studentët në projektet e kërkimit shkencor dhe ky bashkëpunim ka rezultuar vërtet i frytshëm.
Po ashtu ne jemi kujdesur të shtojmë marrëveshjet e bashkëpunimit me shkolla dhe insitucione të tjera në mënyrë që të ofrojmë praktika të vyera mësimore për studentët.
Dhe në përfundim do të theksoja edhe mundësitë që kanë studentët e Fakultetit për të studiuar me bursë të plotë një semestër ose më shumë në një universitet perëndimor përmes projektit Erasmus +.
Dita e parë në auditor më bëri të kuptoj se isha përballë sfidave të reja, të cilat me përkushtim dhe 大人のためのオンライントリビアゲーム punë, i kalova me sukses.
Falë ndihmës së stafit akademik, përkushtimit dhe ndihmës së tyre, arrita të menaxhoj mirë kohën që më duhej për të realizuar detyrat e mia si bashkëshorte, nënë dhe studente.
Është një eksperiencë unike të jesh student, pasi përveç përgatitjes për profesionin, të bën më mendjehapur dhe të mëson të bashkëjetosh me njerëz që kanë mendime apo kulturë të ndryshme nga e jotja.
UAMD është një universitet që i përket Durrësit, por jo vetëm.
Shumë studentë nga rrethet e 大人のためのオンライントリビアゲーム janë tashmë pjesë i tij.
Me të drejtë ky zgjerim duhej të ndodhte pasi po ecim në gjurmët e lashtësisë pasi ka qenë pikërisht në Durrës themelimi i universitetit të parë në rajon rreth vitit 1380.
E gjithë kjo të bën të ndjehesh krenare për qytetin tënd dhe learn more here universitetin që kam ndjekur i cili është një vlerë e shtuar për të.
Me mbarimin e studimeve dhe mbrojtes së diplomës aplikova në shkolla të ndryshme të qytetit të Durrësit.
Vërtet nuk kisha asnje vit eksperiencë në mësimdhënie, por nga ana tjetër universiteti më kishte ofruar konferenca apo edhe mundësi për botime të ndryshme duke e bërë netëshkrimin tim më të pasur.
Kjo bëri që të mos hasja asnjë pengesë duke e parë veten po atë vit si pjesë e stafit pedagogjik.
Nuk pata asnjë vështirësi për të aplikuar njohuritë teorike në terren duke më bërë të ndjehem mirënjohëse ndaj UAMD -së.
Pak kohë më parë u vlerësova nga UAMD me Çmimin e Karrierës për ALUMNI-t e këtij universiteti.
Sigurisht e konsideroj veten me fat që gjatë rrugëtimit tim në UAMD kam takuar njerëzit e duhur në kohën e duhur.
Asgjë nuk do të ishte e mundur nëse nuk do të kisha ndihmën e mbështetjen e stafit akademik.
Ky çmim më motivon për të vazhduar me pasion këtë rrugë që kam zgjedhur.
Jam e bindur që ai që punon, një ditë evidentohet e shpërblehet.
Për mua nuk shpërblim më të mirë se sa vlerësimi i atyre që kontribuan dhe më ndihmuan që të jem këtu, see more më ndihmuan për të përballuar sfidat e që bënë të mundur të jem pjesë e denjë e shoqërisë.
Studentëve, të cilët zgjodhën këtë program studimi u them që të jetojnë çdo ditë me krenarinë e të qenit studentë në UAMD.
Shfrytëzoni çdo moment, çdo mundësi që ju jepet.
Bursat do të ofrohen për studentë të programeve Bachelor në Fakultetin e バットマンゲーム dhe Fakultetin e Studimeve të Integruara me Praktikën.
Isha përballë një fillimi të ri, dhe kjo më jepte një ndjenjë kënaqësie.
Në pesë kate, arrita të mësoja vendodhjen e Bibliotekës, Sekretarisë, Sallës së Konferencave dhe disa zyrave me emërtime që nuk i kisha dëgjuar më parë.
Nuk ishte e vështirë të gjeje miq.
Përgjatë eksplorimit tim vura re se shumë të tjerë ishin pas meje, duke u habitur si unë për madhësinë e çdo ambienti.
Me një dëshirë të dyanshme për të mos qënë vetëm, u përshëndetëm duke filluar të diskutonim për atë që na priste, për programet tona të studimit, atë që prisnim të ndodhte dhe për atë që donim të arrinim.
E gjetëm derën hapur në UAMD.
Të gjithë ishin miqësorë dhe mundoheshin të na bënin të ndiheshim mirë.
Studentët më të mëdhenj se ne na treguan për atë që bënin aty, si e kalonin kohën apo se çfarë mund të bënim ne për veten, shoqërinë apo komunitetin në tërësi.
Dita e parë në UAMD përkonte me fillimin e Javës Orientuese, ku studentët e fakultetit mblidheshin në Sallën e Konferencave dhe anëtarët e stafit akademik i njihnin me instotucionin, regulloret e ndryshme të Fakultetit dhe Universitetit, Kodin e Etikës, etj.
Ndërsa pjesëtarë të stafit administrativ jepnin informacione mbi shërbime si programet e shkëmbimit studentor Erasmus +, klubet studentore, këshillimin e karrierës, etj.
Kisha bërë zgjedhjen e duhur.
U learn more here protagonist i një jete që sapo e kisha nisur, në ndjekje të një vizioni të qartë, dhe me shumë krahë që do të më drejtonin dhe ndihmonin në udhën time.
Çdo student mund të anëtarësohet në klube studentore, ekipe sportive, të angazhohet në punë part-time, internship-e apo praktika pune.
Në vit të parë mund të zgjedhësh të jesh vullnetar në nisma universitare, pastaj i vjen radha praktikës së punës, bëhesh organizator në klubin tënd studentor, etj.
Është shumë, por kjo është jeta e një studenti të UAMD-së.
Nëse dëshiron të nxësh dhe të jesh aktiv në shoqëri — pa marrë parasysh sa e vështirë mund të jetë — do të ndjehesh mirë në familjen UAMD.
Kur zgjedh mes preferencave të tua, herë të intereson Psikologjia, Edukimi, Programet Zhvillimore, Studimet Gjinore, etj.
E herë tjetër teknologjia, Multimedia, Shkencat.
A ka diçka më të rëndësishme në zgjedhjen e një Universiteti?
I ke të gjitha Në rregull, ndoshta nuk je një frekuentues muzeumesh, por kur je në Durrës e kupton çdo të thotë të zgjohesh çdo mëngjes mes amformave dhe trashëgimisë.
UAMD ka klube sportive.
Sa do të të shkojë fanella sportive ngjyrosur në blunë e detit.
Nëse je tifoz i sporteve dhe po mendon se po të humbas, mos ndalo së lexuari ende.
Diçka për të gjithë, me të vërtetë.
Mund të jesh student i Teknologjisë së Informacionit, i cili gjithashtu pëlqen librin, ose student i Multimedias që e grishin debatet, je në vendin e 大人のためのオンライントリビアゲーム />Nuk gen dy studentë të njëjtë në UAMD, dhe kjo e bën shumë më interesant takimin me studentët e tjerë.
Leksionet merren jashtë auditorit po aq sa brenda tij, dhe kjo sepse studentët e UAMD-së nuk duan të presin për të bërë ndryshimin që duan.
Sigurisht që do njohësh shumë miq të rinj.
Kur të të ftojnë në ndonjë aktivitet në kampus, do të kuptosh vërtet se për çfarë bëhet fjalë.
Nëse je tipi i studentit që është i gatshëm të provojë gjëra të reja, do të mahnitesh me mundësitë që do hasësh në rrugëtimin tënd!
Dhe jo vetëm për faktin që jemi thuajse në breg të detit.
Universiteti ka dhjetëra marrëveshje bashkëpunimi me universitete perëndimore ku mund të studiosh.
Me bursë të plotë.
Po, po me bursë.
Shpenzo një semestër në Londër, Valencia, Budapest, Vizdzeme, etj etj.
Do të marrësh një perspektivë më globale për fushën tënde të studimit.
UAMD është i pashembullt kur vjen fjala për të siguruar mundësi studimi për studentët e saj.
Klasat janë të lodhshme dhe ju duhet të punoni me të vërtetë shumë.
Mandej është e vështirë të qëndrosh gjithmonë në krye dhe të marrësh notat me të cilat je mësuar në shkollë të mesme.
Duhet të jesh në gjendje të kalosh nëpër kohëra të mundimshme me ju e kam o provime finale për të përjetuar kohëra të shkëlqyera.
Zgjedhja e Universitetit shtron pyetjen finale: a mund ta imagjinosh veten tënde këtu?
Kur shikon fotografi të kampusit, laboratorëve, studentëve tanë, ose lexon artikuj si ky, çfarë ndjen?
Shpresojmë 大人のためのオンライントリビアゲーム të jesh gati për të na u bashkuar në rrugëtimin e mrekullueshëm universitar.
Në dosje mbahet vetëm fotokopja.
UAMD ju pret krahëhapur!
Për të shkarkuar listat e plota me ID e kandidatëve klikoni mbi çdo program studimi.
IAL-ja shpall listat e kandidatëve që kanë aplikuar për transferim studimesh dhe ato të kandidatëve që kanë aplikuar për program të dytë studimi në vende të dukshme brenda datës 17.


【ソシャゲ事件簿:CASE26】謝罪するコメント事件(ファンタシースターオンライン2)


255 256 257 258 259

使ってみた感想は、正直大人が暇つぶしするには少し簡単( くだらないクイズ )ばかりですが、子供と一緒に楽しめるもの!. Google Homeで使用するゲーム&娯楽のレシピ(Googleアシスタント)は、Amazon echoのスキルのように、ダウンロードして有効化してから. Best Teacher, オンライン英会話スクールから生まれた英語リスニング対策アプリ「OK, Google Best Teacherと話す」. 歯みがきくん, 毎日の歯磨きを楽しく習慣化するための歯磨きサポートアプリです。. 忍者 トリビア, 忍者の秘密を知ることが出来ます。


COMMENTS:


21.04.2019 in 08:33 Moogurg:

Willingly I accept. The question is interesting, I too will take part in discussion.30.04.2019 in 13:18 Toll:

This rather valuable message25.04.2019 in 07:44 Gogal:

And I have faced it. Let's discuss this question. Here or in PM.22.04.2019 in 04:13 Aragis:

I think, that you are not right. I am assured. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.27.04.2019 in 13:50 Daizuru:

I apologise, but, in my opinion, you are mistaken. I can prove it.29.04.2019 in 12:35 Mikatilar:

I congratulate, it seems excellent idea to me is29.04.2019 in 01:00 Grogore:

Certainly. I agree with told all above. We can communicate on this theme.25.04.2019 in 23:49 Kaktilar:

The matchless message, is interesting to me :)30.04.2019 in 14:27 Kasho:

I consider, what is it very interesting theme. I suggest all to take part in discussion more actively.28.04.2019 in 14:41 Zur:

It was and with me. We can communicate on this theme.23.04.2019 in 13:55 Mazubar:

In my opinion you commit an error. Write to me in PM, we will communicate.27.04.2019 in 05:41 Mezizshura:

I think, that you commit an error. I can prove it. Write to me in PM, we will talk.22.04.2019 in 07:39 Tolrajas:

I congratulate, what words..., a brilliant idea
Total 13 comments.